Sosyal medyada paylaş

EBRU DESTAN KİMDİR NERELİDİR KAÇ YAŞINDADIR DETAYLI HAYATI?

Ebru Destan (d. 24 Eylül 1977, İzmir), Türk şarkıcı, oyuncu ve eski manken.

Manken olarak çalışma hayatına başlayan Ebru Destan, mankenliği bıraktıktan sonra şarkıcılığa başladı. Sözümü Yemedim adlı ilk albümünü, 2005 yılında Seyhan Müzik etiketiyle çıkardı. Albümün adı; yıllar önce bir albüm çıkaracağını söylemesine rağmen, bir türlü albümü çıkaramamasına bir göndermedir. Albümün çıkış parçası “Tokat” ile müzik listelerinde başarı sağladı. İki yıl aradan sonra ikinci albümü Ayrılık Soğuk İklim yayınlandı. Albümde yayınlanan “Boyfriend” şarkısı büyük başarı sağladı. 2008 yılında Ayrılık Soğuk İklim albümünü “Bu Konu Kapandı” şarkısıyla beraber “3 Vakte Kadar” adıyla tekrar piyasaya sürdü. 2017 yılında uzun bir aradan sonra oyunculuğa geri döndü ve Cennet’in Gözyaşları dizisinde “Özlem” karakterini canlandırdı.

Albümleri

  • Sözümü Yemedim (2005)
  • Ayrılık Soğuk İklim (2007)
  • 3 Vakte Kadar (2008)

Filmografi

  • Cennet’in Gözyaşları (2017 – 2018) Özlem
  • Yahşi Cazibe (TV Dizisi) (2010) (Konuk oyuncu)
  • Para=Dolar (2008)
  • Teberik Şanssız (2005)
  • Aliye (TV Dizisi) (2004) (Konuk Oyuncu)
  • Hayat Bilgisi (TV Dizisi) (2003) (Konuk Oyuncu)
  • Yeni Hayat (TV Dizisi) (2001)
  • Aşkına Eşkıya (TV Dizisi) (2001)
  • Abuzer Kadayıf (2000)
  • Canlı Hayat (TV Filmi) (2000)
  • Zor Hedef (TV Dizisi) (2000)
  • Onun Dünyası (2000)
  • Kurt Kapanı (TV Dizisi) (2000)
  • Kimsecikler (TV Dizisi) (1999)
  • Ayşecik (TV Dizisi) (1999) (Mısra)
  • Baba (TV Dizisi) (1999)
  • Şampiyon (TV Filmi) (1999)
  • Hesabım Bitmedi (TV Dizisi) (1998)
  • Unutabilsem (TV Dizisi) (1998)
  • İlişkiler (TV Dizisi) (1997)
  • Can Ayşecik (TV Dizisi) (1997)
  • Bu Sevda Bitmez (TV Dizisi) (1996)
  • Mahallenin Muhtarları (TV Dizisi) (1992)

Katıldığı Yarışmalar

2011 yılında Show TV’de yayınlanan Survivor Ünlüler-Gönüllüler adlı yarışmada ünlüler adasında yarışmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.