Melisa Döngel

güzel oyuncu Melisa Döngel kimdir nerelidir kaç yaşındadır? 1

Sosyal medyada paylaş

Melisa Döngel (d. 25 Ekim 1999, İstanbul), Türk oyuncu.

Hayatı ve kariyeri

Melisa DöngelGÜZEL OYUNCU MELİSA DÖNGEL Eğitimini, Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde tamamladı. İlk oyunculuk deneyimini, 2014 yılında yayımlanmış olan Elif dizisi ile yaşadı. 2016’da Hangimiz Sevmedik dizisinde Sevtap karakterini canlandırdı. Yine aynı tarihte rol aldığı Arka Sokaklar dizisinde Nil karakterini oynadı. 2018’de FOX’ta yayımlanan Bizim Hikaye dizisinde Deniz karakterini canlandırdı. 2020 yılında FOX’ta yayımlanmaya başlayan Sen Çal Kapımı dizisinde Ceren Başar karakterine hayat vermektedir.

Filmografi
Televizyon dizileri
Yıl Proje Rol
2014 Elif Süreyya
2016 Arka Sokaklar Nil
Hangimiz Sevmedik Sevtap
2018 Bizim Hikaye Deniz Çelik
2019 Aşk Ağlatır Cemre Balaban
2020 Sen Çal Kapımı Ceren Başar

KAYNAK

https://tr.wikipedia.org/wiki/Melisa_D%C3%B6ngel

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir