Sosyal medyada paylaş

ŞAFAK PEKDEMİR KİMDİR KAÇ YAŞINDA EVLİ Mİ EŞİ KİMDİR? Şafak Pekdemir (d. 19 Haziran 1988, İstanbul), Türk oyuncudur. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur.

Filmografi

Televizyon
YılDiziRol
2010Türk MalıZehra
2011ŞüpheAslı Demircan
2012Leyla ile MecnunNisan
2012SeksenlerTürkan
2015-2016Asla Vazgeçmemİclal Demirer Kozan
2018-2021Yasak ElmaZehra Argun
2021-Yalancı ve MumlarıŞebnem
Sinema
YılFilmRol
2009Sadist
2014İncir Reçeli 2Gizem
2017Deli aşkZeynep
2018Deniz ve GüneşGüneş
Tiyatro
YılOyun
2009Tersine Dünya
2010Savaş Ve Barış

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.